Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
172 Posty
Marek S
(telemarek)
Stały Bywalec
Ja to bym sie nawet ze Stavanger pofatygowal...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
telemarek napisał:
Ja to bym sie nawet ze Stavanger pofatygowal...To jest nas DWÓCH....ja się też piszę i z tego Bodø też bezproblemowo w okolice rzeczonych miast jestem w stanie na czas IMPREZY dotargać swoją nieskromną Osobę .

I nawet jestem w stanie dołożyć jakąś rozsądną kwotę do nagrody dla ZWYCIĘŻCZYNI tejże walki ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
A może uczestniczki nie chcą otrzymać "kwot" tylko coś innego ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
172 Posty
Marek S
(telemarek)
Stały Bywalec
No, wiedzę, że zaczyna dochodzić do konkretów. Co do nagród możemy się dogadać, myślę, że rynek jest dobry, chłonny, sponsorzy hojni, trzeba tylko wybrać sobie odpowiednich promotorów, którzy będą potrafili wywalczyć dla uczestniczek to, czego one zechcą

Tak... deszczowy dzień jest idealny na snucie takich wizji...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
telemarek napisał:... deszczowy dzień jest idealny na snucie takich wizji...Tu u mnie może nie deszczowy ale bardzo ,bardzo pochmurny... aż mi się nie chce iść na prywatną robotę , bo na polu zimno że aż strach....
A w domku przy kawie i necie przyjemniej....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
telemarek napisał:
No, wiedzę, że zaczyna dochodzić do konkretów. Co do nagród możemy się dogadać, myślę, że rynek jest dobry, chłonny, sponsorzy hojni, trzeba tylko wybrać sobie odpowiednich promotorów, którzy będą potrafili wywalczyć dla uczestniczek to, czego one zechcą

Tak... deszczowy dzień jest idealny na snucie takich wizji...

Telemarku, chcesz byc promotorem?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:12  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
Aero skrev:
Witam.

Norwezki maja opinie dosc latwych dziewczyn i mam pytania w zwiazku z tym Po pierwszy czy to prawda? A po drugie, to jak najlepiej zaciagnac norwezke do lozka? Podejsc do niej i bezposrednio zaproponowas sex mowiac "vil du ha sex" Czy takie cos byloby dla norwezki obrazliwe (dla polki wiadomo, ze tak, bo to najczesciej cnotki )? Jakie sa wasze doswiadczenia w tej sprawie? Trudno mowic mi o sobie, ale w kazdym razie kobiety twierdza, ze jestem przystojny, no i czasami spotykam sie z tym, ze patrza na mnie i usmiechaja sie do mnie, ale ja jestem jakos malo odwazny...

i orientuje sie ktos jak jest po norwesku "mineta"?

Norwezki zachowuja sie tak jak kazde inne dziewczyny w wakacje na przyklad w Lebie czy Jastarni.... ale w porowaniu do sasiadek - Szwedek - norwezki to raczej ostoja dziewictwa pruderii i niedostepnosci.... no i niestety braku urody....
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
365 Postów

(alma78)
Stały Bywalec
Nie dziwię się , że Polacy mają opinię brudasów .Ta opinia jest uzasadniona w wielu przypadkach niestety . Skoro już wiemy jaką opinię maja Polacy wśród Norweżek , to może ktoś wie jaką maja opinię Polki wśród Norwegów ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-10  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
alma78 napisał:
....to może ktoś wie jaką maja opinię Polki wśród Norwegów ?Bardzo oszczędne ....wiecznie łażą za norwegiem i wyłączają oświetlenie ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-11  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
gabriel napisał:
alma78 napisał:
....to może ktoś wie jaką maja opinię Polki wśród Norwegów ?Bardzo oszczędne ....wiecznie łażą za norwegiem i wyłączają oświetlenie ...

malo tego - dobrze sprzatają .
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok